Hi! Mijn naam is Anna van Rumpt. Ik ben 21 jaar, christen, pabo-studente en in mijn vrije tijd ontwerper en ondernemer. Drie jaar geleden heb ik uit een verlangen The Stars By Name opgericht. Ik wilde mijn christelijke geloof uitdragen door een mooi armbandje. Tot mijn verbazing kwam ik nergens armbandjes tegen in de stijl waar ik van houd, namelijk minimalistisch en simpel. Er moeten vast meer meiden en vrouwen zijn die dit herkennen, dacht ik. Zo begon het uitwerken van verschillende ideeën en werden de eerste armbandjes verkocht. In de loop van de tijd zijn er meer producten bij gekomen, zoals kaartjes, posters en het Notitieboek bij de preek. Ook heeft The Stars By Name zich uitgebreid met een kleine ontwerpstudio.


Nu, vier jaar later, hebben duizenden vrouwen en meiden een armbandje van The Stars By Name. Niet alleen in Nederland, maar de armbandjes zijn ook terechtgekomen in andere werelddelen. Hoe gaaf is dat?

Ook steun je automatisch het goede doel wanneer je een armbandje koopt. Van elk verkocht armbandje* gaat er 1 euro naar Compassion. Verder is er een speciale Amecet Bracelet Collection. Van deze armbandjes gaat een euro naar een opvanghuis voor baby's in Uganda.

*Dit geldt alleen voor armbandjes die online worden verkocht