Hi! Mijn naam is Anna van Rumpt. Ik ben 23 jaar, christen, juf en in mijn vrije tijd ontwerper en ondernemer. Vijf jaar geleden heb ik uit een verlangen The Stars By Name opgericht. Ik wilde mijn christelijke geloof uitdragen door een mooi armbandje. Tot mijn verbazing kwam ik nergens armbandjes tegen in de stijl waar ik van houd, namelijk minimalistisch en simpel. Er moeten vast meer meiden en vrouwen zijn die dit herkennen, dacht ik. Zo begon het uitwerken van verschillende ideeën en werden de eerste armbandjes verkocht. In de loop van de tijd zijn er meer producten bij gekomen, zoals kaartjes, posters en drie boeken: 'Notitieboek bij de preek', 'Notitieboek bij de Bijbel' en 'Sta stil & dank'. 

Alle producten die je hier ziet, zijn door mijzelf ontworpen. Dit geldt voor zowel tekeningen als ontwerpen en teksten bij bijvoorbeeld gedichten.


Nu, bijna vijf jaar later, hebben duizenden vrouwen en meiden een armbandje van The Stars By Name. Niet alleen in Nederland, maar de armbandjes zijn ook terechtgekomen in andere werelddelen. Hoe gaaf is dat?

Ook steun je automatisch het goede doel wanneer je een armbandje koopt. Van elk verkocht armbandje* gaat er 1 euro naar Compassion. 

*Dit geldt alleen voor armbandjes die online worden verkocht 

KVK-nummer: 75144352 | info@thestarsbyname.nl