portfolio.

Erasmus MC

Voor de zorgkern HPB van het Erasmus MC mocht ik een branding maken voor hun Instagram en afdeling. In de kleuren van het Erasmus mét een mooie oranje kleur waardoor het logo er echt uitspringt!Het logo heeft een mooie donkerblauwe kleur. Bovenin is een tekening toegevoegd van de alvleesklier, gal en lever. Op de achtergrond is een grafische weergave van een ECG te zien. 

Lees meer »

Flyer AirBnB

Voor deze AirBnB in Pijnacker mocht ik een flyer maken die de gasten ontvangen na een verblijf. Dit is precies de afmeting van een grote Merci doos en daarom geschikt om een gepersonaliseerd cadeautje te maken.

Lees meer »

Trouwkaart F & M

Voor F. en M. mocht ik een trouwkaart maken. Ze kozen voor een lange kaart (10x21 cm) gedrukt op Oud Hollands papier. Het is een rustig kaartje geworden met een zachte kleuren minimalistische takjes. 

Lees meer »

Let Love Photography

Voor het mooie bedrijf van Joanne mocht ik een complete branding maken. Joanne was op zoek naar warme tinten en een minimalistische stijl. Dat is zeker gelukt!Van tevoren heb ik gekeken naar de wensen van Joanne, maar er was ook veel ruimte voor mijn eigen creativiteit. Voor ik begin maak ik een moodboard om alvast een beeld te geven van wat mogelijk is. Joanne was meteen enthousiast.Tijdens het ontwerpproces maakte ik verschillende ontwerpen, zodat Joanne kon aangeven wat haar aansprak en wat niet. Zo kwamen we samen tot een mooi eindresultaat.

Lees meer »

Merel Steenwijk Fotografie

Merel van Merel Steenwijk Fotografie benaderde mij voor persoonlijke bedankkaartjes voor haar klanten. Ze wilde de klant na een shoot een leuk bedankje geven in een stijl die paste bij haar bedrijf

Lees meer »

Eva Nadine

Ken je de leuke Instagrampagina Eva Nadine al? Deze wordt beheerd door Eva. Ze maakt de mooiste punnikkunstwerkjes. Van namen tot figuren en kransen. Leuke tip: perfect voor een kraamcadeautje!

Lees meer »

Kaartenset voor LEV

De christelijke band LEV. Wie kent hun prachtige nummers met woorden vol hoop niet? Even geleden ontving ik een mailtje met de vraag of ik een kaartenset wilde ontwerpen voor hun album 'Morgen dans je weer'. Zelf ben ik stiekem best fan, dus mijn hart maakte een sprongetje. Na wat ideeën te hebben uitgewisseld, ging ik aan de slag. Ik maakte een kleurencirkel, verschillende schetsen en tussendoor stuurde ik wat ontwerpen door. Uiteindelijk zijn daar vijf prachtige ontwerpen uit gekomen. Deze zijn nu te koop via: https://bandlev.nl/product/kaartenset-morgen-dans-je-weer/ 

Lees meer »

Bedankkaartje voor de zorg

Onlangs kreeg ik de leuke opdracht om een bedankkaartje te ontwerpen voor collega's in de zorg. Super leuk om zoiets persoonlijks te geven in plaats van een standaard traktatie. Na wat ideeën te hebben uitgewisseld, kwam er een heel leuk ontwerp tot stand.

Lees meer »